ápr
4

Így kerestek meg minket, exkluzív információkat kaptunk egyik olvasónktól. Buzás Viktor most valóban testépítő, de korábban profi opera énekesként tevékenykedett, és erről mellékelt nekünk pár képet is.

Mi azon a véleményen vagyunk, hogy felháborodás helyett inkább örüljünk a még fel nem fedezett tehetségeknek, és ne azt keressük, hogy kiben mi a hiba. Buzás Viktor zseniálisan énekelt és csak ez számít. Az X faktorban is voltak olyanok, akik zenei múlttal rendelkeztek. Inkább nézünk tehetséges énekelni tudó, kimunkált hangú zenészeket, mintsem amatőr kóklereket, akik az önkritika fogalmát nem ismerve jelentkeztek a műsorba. Fényképek:

ápr
4

Aki látta a műsort, annak nem kell bemutatni Farkas Gyuri előadását, aki bár a műsorszámát dadogva kezdte el, és Hernádi Judit lehajtott fejjel nézte végig a bemutatkozását, amikor elkezdett rappelni, mintha kicserélték volna a nyelvét. Megjött a hangja, és valami eszméletlenül csinálta. A zsűri nem hitte el a közönség őrjöngött a produkció végén, szinte senki nem hitt a fülének. Ilyet ritkán lát az ember, hogy valaki aki súlyos betegségben szenved, ezt le tudja vetkőzni azzal, amit igazán szereti csinálni. A Csillag Születik 2011 egyik legmeghökkentőbb produkciója volt Mc Gyufa előadása. Hajrá Farkas Gyuri drukkolunk!

 

ápr
4

A jóképű Szabó Ádám valami igazán különlegessel kápráztatta el a zsűrit. Nagyapja harmonikáján 5 éves kora óta játszik, és nem is rosszul. A zsűri őt is tovább jutotta az élő showban, tehát hallhatunk még harmonikaszót a Csillag Születik 2011 műsorán.

 

ápr
4

Buzás Viktor a nap meglepetés volt, hiszen robosztus testépítő testével senki nem gondolta volna, hogy operát fog énekelni, mégis megette, a zsűri és a közönség legnagyobb meglepetésére. Buzás Viktor nem ma kezdte az éneklést, tiszta hangját az évek alatt művelte ki, annak idején éneket is tanult, ám egy ideje testépítő edzőként tevékenykedik.

Abban szinte biztosak vagyunk, hogy hallani fogunk még az opera áriájáról híressé vált Buzás Zoltánról, hiszen egyedi és meglepő jelenség a színpadon.

ápr
4

Az Everdance formáció 2007 óta létezik, vezetője Takács Péter a 4 for Danceből vált ki, még azelőtt, hogy a csapat a csillag születik első évadában befutott volna. A szombati bemutatójukon a sztepp műfajt részesítették előnybe, példaképük Micheal Flatley.

Csupa mosolygós arc, tökéletes szinkron mozgás, látszik, hogy a fiúk nem most kezdték a táncot.

Többen közülük hivatásos táncosok, sőt van aki tanítja is a táncot közülük.

Az Everdance tagjai:

Asfalvi Beáta, Majoros Angéla, Nod Diána, Szanyi Annamária, Lázár Anita, Salamon Márk, Takács Péter, Szanyi Szabolcs, Barta Attila, Lőrincz Sándor.

ápr
4

Timi Chen, a Quimby dalát adta elő. A Most múlik pontosan című dal kínai verziója megérintette a zsűrit, és egyhangúlag szavazták meg Timinek a továbbjutást. A lány itt Magyarországon született, de tökéletesen beszéli a kínai nyelvet is, sőt Sanghajban megnyert egy ének versenyt, ahol 30.000 emberből első lett.

Gyönyörű hangját a közönség feszülten figyelte, a zsűri végül továbbjuttatta. Biztosak vagyunk benne, hogy hallani fogjuk még Timi Chen éneklését.

ápr
4

Horváth József, alias Mr. Joe Svédországból jött kis hazánkba, hogy megmutassa mit is jelent a rock. Első ránézésre a zsűri szkeptikusan fogadta, de miután megszólalt, mindenkinek tátva maradt a szája, hiszen egy nagyon szépen kimunkált hang köszönt vissza a rocker külsőből.

A svéd rocker tehát Magyarországon van és reméljük még sokszor el fog bennünket kápráztatni.

ápr
2

Az első tovbbjutó Szabó Ádám harmónikás volt.

Másodikként Mr. Joe jutott tovább aki Svédországból jött kis hazánka, és el is bűvölte a zsűrit.

A Funky Mamák, akikről már írtunk végül nem jutottak tovább.

A dadogós srác továbbjutott! Fenomenális volt!! Csak így tovább!!

A kínai lány is továbbjutott a Most múlik című Quimy dallal. Gyönyörűen énekelt, Szirtes Tamás meg is jegyezte, hogy mindig szereti ha érti a szöveget, de itt kifejezetten jó volt, hogy nem értette azt. Várjuk a folytatást!

 

A szteppes fiúk is továbbjutottak! A vezetőjük anno, a 4 for Dance-ben táncolt, de még a csillag születik előtt kivált a formácioból.

Reklám után jött VV Ildi!

VV Ildi Salgó vidéki népballadát hozott.A való világhoz képest egészen jó balladát hozott, nem is adja elő rosszul, de rettentően unta a közönség... A zsűri sem túlzottan díjazta, nem jutott tovább. Jobb is így. Legalább Fáy Miklós aludt egy jót. :)

Búzás Viktor, a testépítő továbbjutott. Fantasztikus operával jutott tovább, nem volt semmi, még Hernádi Judit is megkönnyezte.

Zoli és Mercédesz emeléses duettet adnak elő, a közönség láthatóan érdeklődve fogadja, Szonja csodálkozással nézi a nehéz elemeket. A közönség tapsol. Az emeléseket még Ördög Nóri is megtapsolja, nem hisz a szemének. Ebből továbbjutás lehet. Tetszik a zsűrinek, és elismerően is nyilatkozott róluk. Wow, a végső elem, elég meghökkentő volt.

A műsornak mára vége, jövő héten újra Csillag Születik.

ápr
2

Még néhány perc és kezdődik a Csillag Születik legújabb évada.

Nézni fogod?

ápr
1

Holnap kezdődik a Csillag Születik 2011-es évada, amit már mindenki rettentően vár. Több ezren jelentkeztek, köztük volt egy testvérpár, akik 17 év után ismerték meg egymást. Egyikőjük nevelőszülőknél nőtt fel, a másikat örökbe fogadták, és elmondásuk szerint nem olyan rég ismerték meg egymást, 17 évig semmit nem tudtak egymásról.

ápr
1

Mi a közös az alábbi műsorvezetőkben: Sebestyén Balázs, Lilu, Rákay Philip, Vadon Jani és Nagy Sándor?

Ma mindannyian sikeres műsorvezetők, és anno mindannyian a Z+ zene csatornánál dolgoztak. Mi volt ebben a csatornában, ami ilyen sztárokat nevelt ki? Azaz mi van ebben a csatornában, ugyanis mára már a neve VIVA lett. Így azért sokkal ismerősebb nem?

Ezen kívül valamennyit az RTL Klub foglalkoztatja. Minket most leginkább Nagy Sándor a csillag születik leendő műsorvezetője érdekel, akinek ezzel a felkéréssel egy hatalmas lehetőség kínálkozik. Ha jól kihasználja, ő lehet az RTL következő szupersztár műsorvezetője.

már
31

Szombat este elkezdődik a Csillag Születik 2011. A casting már januárban javában folyt, februárban pedig már csak azok mehettek el, akiket a szakmai zsűri erre ildomosnak tartott.

A válogatókon azonban egy érdekes jelenség ütötte fel a fejét. Nagyon sokan a régi kiscsillagok sikereit szeretnék meglovagolni, és ezt kihasználva, nagyobb ismertségre szert tenni. Varga Viktor szerint nincs abban semmi rossz, ha egy stílust másol valaki, amíg meg tudja őrizni egyediségét.

A korábbi szériák győztesei megtiszteltetésként élik át, amikor egy- egy ilyen hír felröppen, hiszen ez azt jelenti, hogy olyan dolgot tettek le az asztalra, ami minőségi, hiszen az ember a rosszat nem utánozza. A 4 for Dance táncosa Gál Sándor, amondó volt, hogy nem szerencsés, ha a fiatal tehetségek rögtön a műsor elején másolnak, azonban ő is megtiszteltetésnek érezte, hogy ilyen mély nyomokat hagyott a munkásságuk az emberekben. A 4 for Dance egyébként azóta elindult a világhírnév felé is, hiszen nem csak itthon, hanem külföldön is gyakran tartanak telt házas előadásokat.

már
31

Már csak két nap, és itt a Csillag Születik 2011. évada. A stáb már felkészült, a produkciók egyelőre felvételről fognak menni. Ami biztos, hogy idén is rengeteg tehetséggel találkozhatunk a képernyőn. A válogatón volt, aki egyedi koreográfiával, énekkel, zenével és tánccal indult, de volt, aki mást utánozva szerette volna elnyerni a zsűri kegyeit. Közéjük tartozik Késely Zsolt, aki MC DC-t próbálta utánozni humoros rap-elésével. Szombaton kiderül a zsűri kíváncsi-e még egy MC DC-re, vagy inkább az eredetinél marad.

A Csillag Születik 2011 szombat este kezdődik!

már
27

A mai napig feltűnik a Class FM Morning Showjában MCDC, aki a hét történéseit rappeli el a hallgatóknak. Óriási sikere van hétről hétre, de emlékeztek-e még, hogy honnan is indult Robi?

Sokunkban mély nyomott hagyott, ahogy az esetlennek tűnú srác, egyszerűen fergeteges sikert aratott. Olyan könnyedén szólta le Fáy Miklós rágó körmeit, hogy titokban neki is tetszett, és azt gondolta magában, hogy ez a srác ez tényleg tehetséges.

Íme tehát az első fellépése, a Csillag Születik műsorában:

 

A klipp magáért beszél :)

már
26

Most kaptuk a friss hírt, miszerint titokban megházasodott a Csillag születik csinos zsűritagja Oroszlán Szonja. De nem is akárhogy!

Közeli ismerősei Facebookon tudták meg a nagy hírt, miszerint Zoltán, és Szonja örök hűséget fogadnak egymásnak.

A ceremóniára Amerikában került sor, mindenféle médiavisszhang nélkül, mi is csak 3 nappal az esküvő után értesültünk a hírről, melyet az RTL Klub azóta megerősített.

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

már
26

Fáy Miklóst senkinek nem kell bemutatni. A kritikus tőle megszokott módon keményen elmondta a sokszor nem túl bizalomgerjesztő véleményét a zsűri székből. Ám ez is kellett ahhoz, hogy végül csak a legtehetségesebb kiscsillagok maradhassanak a tehetségkutató színpadán.

Kevesen tudják róla, hogy ellensége a mai modern technikának. Nem csak Facebook oldala nincs, de egyenes ki nem állhatja ezeket a kütyüket. Elmondása szerint még mobiltelefonja sincs!

Pályafutását jogászként kezdte végül az újságírás mellett döntött. Zenekritikusként tevékenykedett és megannyi újság hasábjain is publikált a 90-es évektől.

Biztos vagyunk benne, hogy az idei csillag születik is tartogat számos meglepő fordulatot, sokak számára kegyetlen pillanatot, de végül mindig a legjobb marad versenyben.

már
21

Megvannak a zsűritagok is!

A csillag születik zsűrije a jól összeszokott négyes lesz idén is, ami azért is fontos, mert sokan kételkedtek benne, hogy annak idején jól végezték a dolgukat. Szirtes Tamás szerint azonban nem jöhetett volna létre ez a formáció ismét, ha nem végeztek volna megfelelő minőségű munkát.

Talán mindenki emlékszik Fáy Miklós szigorú véleményeire, kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz szőrszálhasogató az idei műsorban.

Oroszlán Szonja vaj szívét, valakinek kompenzálni kell. Hernádi Judit szintén jó munkát végzett az előző adásban, mindig korrekten elmondta a véleményét a produkciókról, nem kertelt. Szigorú, de igazságos.

már
21

Ördög Nóra mellett Nagy Sándor fogja vezetni a Csillag Születik 2011 adását. Sanyi a Z+ zenecsatornán tűnt fel, és karrierje igen jelentős lépésének tartja, hogy őt választották, az RTL Klub tehetségkutatójának férfi műsorvezetőjévé.

már
21

A népszerű tehetségkutató az RTL Klub jóvoltából 2011. árpilis 2-án újraindul.  Ajelentkezések már lezajlottak, megvoltak az első castingok, hamarosan jön az élő show, sok-sok meglepetéssel. A tavalyi Csillag Születik szériát Tabáni István nyerte meg, aki azóta elismert zenész lett Magyarországon.